Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) má velice napilno. Obráží totiž premiéry svého filmu Zloba: Královna všeho zlého po několika světových metropolích. Naposledy se zastavila v Londýně, kde se po červeném koberci prošla v bílých šatech.

Na londýnskou premiéru vzala čtyři své děti - Zaharu, Shiloh a dvojčata Vivienne a Knoxe. Angelina vedle svých dětí naprosto zářila v bílých šatech s flitry a velice zajímavým zlatým zdobením v oblasti hrudníku.

Už před šesti lety prodělala herečka oboustrannou mastektomii, aby snížila riziko rakoviny prsu a nechala si voperovat implantáty. Ty vypadaly od prvního momentu větší, než jaká měla Jolie ňadra od přírody. V modelu Ralph & Russo prsa vypadala ještě výraznější, a to neměla Angelina žádný výrazný výstřih.

Ovšem velký výstřih měla Jolie na zádech, tam znovu předvedla svou alabastrovou pleť, která je poseta několika různými tetováními.

Druhý díl Zloby se chystá do českých kin 17. října a objeví se v něm také Elle Fanning a Michelle Pfeiffer (65), do které byla Jolie zamilovaná, když hrála ve filmu Pomáda 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám