Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle vášnivá scéna se Jakubu Kohákovi musela líbit! Oblíbený herec ztvárnil „hipíka“ v nové komedii Pepa, který se na jednom večírku lačně vrhl po rozdavačné kudrnaté krásce v podání herečky Kristýny Kociánové.

Tu diváci znají coby sestřičku Mirku ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Na Kohákův filmový sexuální apetit se podívejte ve video ukázce.

Kociánová a Kohák hrají ve snímku vedlejší role. Hlavní roli Pepy, kolem kterého se celý děj filmu Jána Nováka točí, si pro sebe uzmul Michal Suchánek (58). Ten hraje obyčejného úředníka a podpantofláka, který se snaží vymanit ze životních stereotypů, odrazit se ode dna a začít znovu žít.

Z jeho usměvavé osudové ženy Zdeny, kterou ztvárňuje čerstvá držitelka Českého lva Petra Špalková, se stala protivná ženská, jež si vždycky najde něco, za co by mu mohla vynadat. Nesourodý pár vychovává pubertální dceru Zdeničku v podání Natálie Grossové (21).

Děj komedie se vrací do minulosti, kde mapuje život Pepy po narození, maturitě, svatbě i dětech. A právě ukázka z divokého večírku s rozvášněným Kohákem je zasazena do doby Pepova mládí. Snímek půjde do kin v dubnu.

Reklama

Další články

Načítám