Hlavní obsah
Článek

Pro některé to už byly „televizní mrtvoly“, když pánové skončili na Primě s improvizačním pořadem Partička a kopírku tohoto díla pak pohřbili i na jedné z barrandovských televizí. Michal Suchánek (58), Richard Genzer (57), Ondřej Sokol (52) a další se k překvapení mnohých dostanou i do televize, kterou živí diváci v podobě koncesionářských poplatků!

Česká televize odvysílá jejich skečovou show Nádraží. V každém díle „partička“, která nafasovala vymakané kostýmy a jež hraje různé figurky typické pro vlakové nádraží, bude předvádět scénky na jedno téma. Tvůrci se samozřejmě dušují, že o Partičku nepůjde, že vše je promakanější, ale jak to dopadne, to se teprve uvidí. Fanoušci herců jistě budou plesat nadšením tak jako tak, naopak ti, kteří jejich humor nikdy nepochopili, asi názor nezmění a budou se divit, za co je instituce schopná utrácet peníze vybrané od majitelů televizí v rámci povinných poplatků.

Kromě již zmiňované trojice se vrací i Igor Chmela, novou tváří je Martin Finger, představitel prezidenta Edvarda Beneše v Českém století a od dětství nejlepší kamarád Sokola.

Reklama

Další články

Načítám