Hlavní obsah
Článek

Pro dobrou věc se rozhodli blbnout jako malí kluci! Richard Genzer (57) a Michal Suchánek (58) pózovali pro devatenáctiletou šikovnou fotografku Aničku kvůli focení charitativního kalendáře a pořádně se u toho vyřádili. A nejen oni. Mrkněte do fotogalerie!

Spolu s nimi se focení zúčastnili i jiní známí herci z muzikálu Ať žijí duchové! Jiří Langmajer (57), Adéla Gondíková (50), Václav Kopta, Chantal Poullain, David Gránský, Hana Holišová a desítky dalších umělců.

Za fotoaparátem celou dobu seděla talentovaná Anička, jež trpí nevyléčitelnou vrozenou nemocí SMA (spinální svalová atrofie) a jejím velkým snem bylo vytvořit umělecké snímky známých osobností. To se dívce, která fotografii studuje, splnilo.

„S Aničkou spolupracujeme už pět let. Díky muzikálu jsme dostali v jeden čas na jedno místo tolik slavných tváří, že by z toho mohl vzniknout krásný kalendář,“ těší Alenu Zdvihalovou z charitativní organizace Kouzelná práce. Všechen výtěžek bude věnován na nákup zdravotnických potřeb a vitamínů pro děti a mladistvé trpící nemocí SMA. Na rozdělení financí bude dohlížet přímo Anička, která si práci s herci pochvalovala. „Všichni byli moc ochotní, chystám se uspořádat i výstavu,“ podotkla radostně.

Reklama

Další články

Načítám