Hlavní obsah
Článek

Michal Kavalčík (48) je nejen moderátor, ale i známý bavič a herec. Neváhal si proto vystřelit ze svých kolegů. Ve speciálním vydání pořadu Prostřeno se u jednoho stolu sešli moderátoři rádií, které diváci většinou znají jen z éteru.

Kavalčík o sobě s humorem tvrdí, že je nepoučitelný blíženec a nejkrásnější kluk v této zemi. Rád by ukázal lidem, že ne vše v kuchyni je vždy pravda, což se i stalo. Kolegy pozval na večeři na hausbót, ale v kuchyni nehnul ani prstem!

Všechny delikatesy si dopředu objednal v krabičkách a pak je jen ohříval v mikrovlnce. Aby to hostům nebylo podezřelé, pozval si kolegyni a dýdžejku Vendulu Fialovou, která hosty bavila a hrála hlasitou hudbu. Kavalčík pak v podpalubí mohl nerušeně ohřívat jídla z krabiček.

Hostům už od první chvíle bylo jasné, že tady něco nehraje. Množství druhů jídel absolutně neodpovídalo velikosti a vybavení kuchyně. Ale Michal statečně zapíral celý večer. Vydával desítky jídel a neprozradil nic. A ještě o svých pokrmech zasvěceně vyprávěl, jak můžete vidět ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám