Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (48) tráví svou první letošní dovolenou ve slunném Chorvatsku, konkrétně v Umagu. K moři vyrazil nejen se svou snoubenkou Zuzanou, ale také se všemi jejich dětmi, které vychovávají, nejen ze současného vztahu, ale i z předešlých. Dohromady tedy tráví dovolenou celkem v šesti lidech. Jedná se o první dovolenou u moře s malým Dejvíkem, na kterou se všichni moc těšili.

„Vzpomínáme, jak před rokem jsme si na tomhle místě dělali ještě fotku s bříškem. A teď už náš Dejvík chodí a chytá ryby. Tak rychle to uteklo,“ pochlubil se moderátor Divošek prostřednictvím sociální sítě. Michal vyvěsil fotografii, ze které je vidět, že si společnou dovolenou opravdu užívají. A nutno podotknout, že Chorvatsko si moderátor se svou přítelkyní oblíbili a tráví tu volno každoročně.

„Radost, protože dítě spí jako po zásahu rajským plynem, a to ve dvou dávkách, další děti se někde potápí a hledají „pravý“ zlatý prsten, který jsem včera tady koupil za 29 kun u chorvatského Vietnamce a moře je jako kafíčko za 89 Kč z Karlových Varů od Thermalu, prostě radost,“ dodal závěrem oblíbený moderátor, který po návratu opět naskočí do pracovního maratonu, již příští týden ho čeká moderace rodinného festivalu Prima Fest na Vysočině. Během letošního léta mají však v plánu ještě jednu dovolenou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám