Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vedle moderování se Michal Kavalčík (48) pravidelně objevuje také v divadle. Herec a moderátor nyní prozradil, že se rozhodl ve své práci trochu polevit.

„Oslavili jsme již 50. reprízu muzikálu Trhák. Moje role je oddechová, přesto je fyzicky náročná. Je to role za odměnu a jsem moc rád, že jsem součástí Trháku. Řekl jsem si ale, že se budu více věnovat rodině a nyní budu hrát pouze v nazkoušených titulech. Takže mě v blízké budoucnosti žádná divadelní premiéra nečeká,“ svěřil se nám Michal Kavalčík.

Se svou partnerkou Zuzanou vychovává několikaměsíčního syna Dejvíka, se kterým chce trávit co nejvíce času. V plánu už mají také první dovolenou, kterou s miminkem absolvují. „Prvních 10 dní v červenci se chystáme do Chorvatska do našich oblíbených domečků s vlastním bazénem. Jsou pouhých 200 m od moře, tam se moc těšíme a bereme s sebou všechny naše děti,“ sdělil nám Michal.

Ten má z předchozího vztahu syna Alexe, jeho snoubenka má z předchozího vztahu dvě děti. „Pak nás čeká ještě jedna dovolená jen s Dejvíkem, ale to je ještě překvapení,“ dodal závěrem oblíbený herec a moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám