Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se hodili do gala a vyrazili do společnosti. Michal Kavalčík (48) si se svou rodinkou nenechal ujít středeční premiéru obnoveného muzikálu Galileo. Po jeho boku nesměla chybět jeho partnerka Zuzana, která byla ráda, že se po pár měsících na mateřské mohla krásně obléknout.

Nutno říct, že v černých košilových šatech vypadala skvěle a mohla se chlubit jedním z největších dekoltů večera. V divadle s nimi byl také hercův syn Alex, který už jde v tátových šlépějích. Stejným směrem se možná vydá i malý Dave Martin, který dělá rodičům radost od července loňského roku.

Kavalčík ho totiž již několikrát vzal do divadla a ani tentokrát ho nenechali doma. Zatímco si Michal se Zuzanou a Alexem užívali představení, šestiměsíčního chlapečka jim celou první polovinu hlídali rodiče, kteří přijeli až z Moravy. Podle výrazu ve tváři ale rozhodně přítomnost fotoaparátů a pozornost malému Daveovi nevadí. Je tedy dost možné, že si s ním za pár let, stejně jako se starším Alexem, Michal také zahraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám