Hlavní obsah
Článek

Nejen slavné maminky se radují. Nové přírůstky do rodiny letos ohlásili i někteří známí tatínkové. Radostnou novinu oznámil například syn herce a moderátora Petra Rychlého Ondřej Rychlý. Partnerka Tereza mu v listopadu porodila syna Tobiáše.

Malým uzlíčkem radosti se konečně pochlubil také zpěvák Daniel Hůlka (55). Tatínkem ho učinila až jeho současná manželka Barbora, která mu povila vytouženou dcerku Rozárku. Pozadu nezůstal ani zpěvák a držitel dvou cen Thálie Jan Kříž. Jeho manželka, rovněž muzikálová herečka Maruška Křížová, mu porodila syna Filipa.

Čtyřnásobným otcem učinila miliardáře Karla Janečka jeho kněžka lásky Lilia Khousnoutdinova, kterou si vzal loni při buddhistickém svatebním obřadu. Doma porodila děvčátko Isabelku. S druhou manželkou, matematičkou Mariem, má Janeček dvouletého syna.

Letošní rok je pak přelomový pro Radka Štěpánka (45) a Nicole Vaidišovou. V květnu spolu podruhé vstoupili do manželství a v červenci se jim pak narodila holčička Stella.

Otci se dále stali také tanečník Marek Zelinka, Michal Kavalčík (48), David Švehlík, Josef Vágner (33) nebo Martin Kraus.

Reklama

Další články

Načítám