Hlavní obsah
Článek

Jsou to přesně dva roky, kdy skončila umělecká etapa Rudy z Ostravy. Michal Kavalčík (48) se tímto dnem také rozhodl pro radiální změnu svého vzhledu. Po prohrané sázce s režisérem Radkem Balašem shodil své dlouhé kudrnaté vlasy. „S novým účesem jsem moc spokojený. Pochválila mi ho i má přítelkyně Zuzanka,“ svěřil se tehdy Michal, kterému se po shození dlouhých vlasů radikálně změnil život.

Stihnul se totiž nejen zasnoubit, ale také rozšířit svou rodinu. V současné době vychovává se svou snoubenkou Zuzanou syna Davea Martina, který se narodil koncem července. Je už tedy na pořadu dne i svatba?

„Jak jsem již jednou říkal, svatba určitě bude, a bude velká za přítomnosti všech médií a foťáků a dáme vám včas vědět,“ sdělil nám s humorem sobě vlastním Michal. „Se Zuzankou si užíváme volných chvilek se všemi našimi dětmi a je nám skvěle,“ dodal závěrem Michal, který v současné době zkouší roli Líbala v muzikálu Trhák v Divadle Broadway. Od listopadu si poprvé zahraje se svým synem Alexem v muzikálu Kocour v botách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám