Hlavní obsah
Článek

Moderátor a herec Michal Kavalčík (48) čeká se svou přítelkyní Zuzkou každým dnem příchod jejich prvního společného syna. Ten už ale mohl být dávno na světě. „Zuzanka je právě přesně mezi dvěma termíny porodu, pořád se cítí skvěle,“ svěřil Super.cz moderátor.

„Musím prásknout, že má tedy buben jako z pohádky, mysleli jsme, že třetí dítě bude chtít ven dřív, 14 dní dovolené už máme za sebou a tomu našemu klukovi se prostě vůbec nechce ven,“ prozradil Michal, který je prý vzorným tátou a na vše už je připraven.

„Já už mám permanentně nastartované nejen auto do porodnice, ale také jsme si pořídili na doporučení krásný kočárek. Moc se těším na projížďky, které budeme s malým podnikat,“ sdělil nám Kavalčík, který si jméno pro syna stále nechává pro sebe.

Po narození chlapečka bude muset Michal naskočit do zkoušení chystaného muzikálu Trhák v Divadle Broadway, to mu ale vůbec nevadí. „Těším se až budu uspávat našeho synka na chodbě v divadle během zkoušení, zatímco Zuzanka bude v nedalekém fitku rýsovat břišáky,“ dodal herec se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám