Hlavní obsah
Článek

Dnes slaví narozeniny oblíbený herec a moderátor Michal Kavalčík (48). A Super.cz zjistil jako první, jaký dárek dostal k dnešním narozeninám.

„Můj syn Alex se zúčastnil konkurzu na roličku do chystaného muzikálu Kocour v botách, a můžu tedy prozradit, že jeho výkon paní režisérku zaujal, a tak se těším, že se spolu budeme vídat na zkouškách a od listopadu pak spolu budeme poprvé hrát. Mám z toho opravdu radost, navíc si zahraju myšího krále,“ prásknul nám Michal. A jak oblíbený moderátor dnešní narozeniny oslaví?

„Narozeniny oslavím prací, ráno jsem v rádiu, pak běžím na zkoušku muzikálu Trhák do Divadla Broadway, večer moderuji akci na Náplavce, takže oslava proběhne až o víkendu, Zuzka mi chystá prý velké překvapení, tak to jsem zvědavý,“ sdělil nám Michal.

Herec je velmi pracovně vytížený, se svou partnerkou Zuzanou čekají prvního společného potomka, tak nás samozřejmě zajímalo, zda plánuje být u porodu. „Samozřejmě budu, moc se na to těším, to bude další dárek, který dostanu, tak do měsíce, a bude od mé přítelkyně Zuzanky,“ dodal závěrem Michal, který se ve svých třiačtyřiceti letech co nevidět stane podruhé otcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám