Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (48), který v listopadu loňského roku prodělal operaci páteře, si vyblokoval ve svém nabitém diáři volný týden a odjel se svou těhotnou přítelkyní Zuzanou odpočívat. „V rehabilitačním centru v Čeladné jsme já i moje Zuzanka denně absolvovali procedury téměř celé dopoledne a pak jsme chodili na túry, například jsme zdolali Lysou horu, Radhošť nebo Ondřejník,“ prozradil Michal, který se zakulacuje stejně jako jeho Zuzka, svá bříška se rozhodli zdokumentovat.

Narození prvního společného potomka očekávají v průběhu července. Proto nás samozřejmě zajímalo, jak se nastávající maminka cítí. „Cítím se skvěle, mimčo je velmi aktivní a čiperné. Nic mi tedy nebrání v tom, abych se stále věnovala koním, sportům, pořád zastupuji kapelu Mňága a Žďorp, přibrala jsem ženské seskupení - Trojhlavou saň, starám se o své dvě děti, takže se nenudím. Jo a stále nejím pečivo a také se do mě vejde stále méně jídla, jak se to naše mimčo roztahuje a kope mě do žaludku, asi si ještě navzájem do porodu užijeme,“ práskla Michalova přítelkyně Zuzana.

Kavalčík se za pár měsíců nestane tátou poprvé. Z předchozího vztahu má již třináctiletého syna Alexe, jeho přítelkyně má již dva potomky, dvanáctiletého Jonáše a osmiletou Lucii. Nutno říct, že se čtyřmi dětmi bude v jejich domácnosti co nevidět opravdu veselo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám