Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podívejte se, jak si užívá Michal Kavalčík (48) po boku partnerky pobytu v lázních, kde po náročné operaci rehabilituje. Navíc ho ještě další měsíc bude zdobit krční límec!

Michal Kavalčík, který v novém muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou hraje roli šaška, si tentokrát premiéru nezahrál. Nebylo to však z důvodu, že by roli dostatečně nenazkoušel nebo herecky nezvládl. Na jedné z posledních zkoušek muzikálu, ve scéně, kde má šašek za úkol udělat akrobatickou hvězdu, si známý moderátor způsobil poranění krční ploténky a musel se podrobit složité operaci ve zlínské nemocnici.

V současné době absolvuje Michal procedury v Luhačovicích, kde již druhým týdnem rehabilituje a čerpá nové síly. Téměř veškerý čas nyní tráví se svou přítelkyní Zuzanou, která je mu největší oporou.

"Chodím na rehabilitace, odpočívám. S přítelkyní Zuzankou si tady v Luhačovicích po těžkém období v nemocnici ve Zlíně vychutnáváme společné chvíle odpočinku o to víc. V poslední době jsem sklouzl do velkého pracovního maratonu, tak jsem dostal seshora signál, že bych se měl asi začít trochu šetřit," prozradil Kavalčík, kterého ještě minimálně měsíc bude zdobit krční límec.

Kavalčík už je zpět na Primě, kde moderuje Divošky. Tento víkend ho čekala role Pepana v muzikálu Mýdlový princ s hity Václava Neckáře v Bobycentru Brno. Svou premiéru v roli šaška v Divadle Broadway by měl odehrát koncem listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám