Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmu Bajkeři přespává ve stanu, sedí u táboráku a moří tělo na 200kilometrové vyjížďce na kole. Ve skutečnosti byste ale Adama Mišíka ničím takovým nezlákali. Potrpí si na komfort a výlety do přírody nemusel ani v dětství.

"Asi bych to dal, ale spíš bych to neudělal. Stačilo mi to na tom natáčení. Asi už jsem zhýčkaný a mám rád svoji pohodu. Celý rok něco dělám, a když už si jedu někam odpočinout, tak si chci odpočinout doopravdy, plácnout sebou. Nejsem velký dobrodruh," přiznal Adam, kterého bychom spíš než do lesa nebo k rybníku zlákali do pětihvězdičkového hotelu all inclusive. "To bych si nestěžoval," smál se.

"Mám rád, když někam přijedu, že nemusím řešit plesnivý strop nebo zkažené jídlo. Rád to mám připravené dopředu, abych si to mohl užít. Ale rád jedu i do různých letovisek po Čechách nebo na Slovensko. Člověk nemusí jet daleko, aby si hezky odpočinul," myslí si.

Zážitky z kempování nemá ani z dětství. "Táta nikdy na žádné dovolené nejezdil, to bylo na mámě. Párkrát se mě pokusila někam vytáhnout, ale ostře jsem protestoval. Jsem dítě z Letné a Stromovka a zoologická zahrada v Troji bylo nejdál, kam jsem se do přírody dostal," přiznal.

Dětské doby už jsou prý za ním i v hudební tvorbě. "Připravuji nový klip a singl, měl by to být takový předěl v mojí tvorbě, takové už dospělejší," doplnil.

Reklama

Další články

Načítám