Hlavní obsah
Článek

Soutěžící z řad celebrit tuší, jaké nástrahy na ně ve francouzské pevnosti číhají, a doufají, že se jejich nejhorší obavy nenaplní. Anna Slováčková (28) bohužel to štěstí neměla.

Štíhlá blondýnka v Pevnosti Boyard kromě sexy postavičky ve sportovním dresu předvedla i pořádný jekot, který dějiště adrenalinové soutěže rozezněl jako alarm. Aniččin vřískot nejhůře odnesl Jan Rosák (76). Během disciplíny, v níž se naplnily její nejhorší noční můry, s ní totiž jako otec Fura vedl telefonní hovor a zvukový projev k smrti vyděšené zpěvačky tak měl přímo na uchu.

Když na Slováčkovou během řešení hádanky začali padat švábi, bylo to pro ni obrovské utrpení. Pak se ale do telefonní budky hrůzy připlazil had a zděšení dosáhlo maxima. „Hysterická Andula v budce diváky určitě pobaví,“ tvrdí Anička, která přesto účast v Pevnosti Boyard hodnotí jako příjemný zážitek.

Soutěž kromě ní zpestřila i její matka Dagmar Patrasová (67). Tu ale v druhé epizodě prozatím neuvidíme. V pátek se společně s Annou Slováčkovou do Pevnosti Boyard vydají Michal Kavalčík (48), Roman Šebrle (49), Lumír Olšovský (50) a Zuzana Hejnová.

Reklama

Další články

Načítám