Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (48), známý například jako Pepan v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway, už byl tohle léto na dovolené v Chorvatsku. Pak ale odletěl na další, na týden do Itálie.

Tato dovolená měla být pro Michala překvapením, neboť vše pro něj do posledního puntíku naplánovala jeho přítelkyně Zuzana. Hned po příletu do Itálie však zamilovaný pár zjistil, že vše nebude tak idylické.

„Hned po příletu jsme si šli vyzvednout objednané auto. Ale byli jsme nemile překvapeni, protože nám bylo sděleno, že je možné platit pouze kreditními kartami a ne debetními, kterou má moje Zuzka. Telefonovali jsme asi hodinu s operátorem, řešili jsme novou smlouvu a čekali jsme dvě hodiny, než jsme se dostali k novému autu,“ svěřil Michal.

Všechno se zdálo být v pořádku, než se herec a jeho partnerka dozvěděli další nemilou zprávu. Zjistilo se, že Zuzana má od března propadlý řidičský průkaz. Pracovník půjčovny tedy vyzval Kavalčíka, aby doklady předložil on. A došlo k další skandální situaci, moderátor totiž již dva měsíce funguje bez dokladů.

„Už dva měsíce jsem bez občanky, řidičáku i bez platební karty. Doklady jsem ztratil, když jsme natáčeli Pevnost Boyard ve Francii. Fakt vůbec netuším, kde jsem je mohl vytrousit, možná na pláži nebo v letadle, zjistil jsem to až po příletu do Prahy. Zůstal mi jen cestovní pas,“ posteskl si Kavalčík.

Zamilovaný pár tak strávil tři hodiny své vytoužené dovolené na letišti, ze kterého nakonec odjel taxíkem. „Už nyní si troufáme říct, že tato dovolená bude opravdu za všechny peníze,“ dodal herec, kterého již za týden opět čeká zkoušení role šaška v muzikálu Michala Davida Muž se železnou maskou v Divadle Broadway.

Za nás můžeme prohlásit, že si všechno způsobili sami, takže je snad ani nejde litovat, jen si poklepat na hlavu. Za dva měsíce mohl mít Michal doklady dávno hotové a jeho holka si stav platnosti řidičského průkazu také mohla zkontrolovat předem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám