Hlavní obsah
Článek

Když vyšel na jeviště v bílém obleku, teprve nám došlo jak Michal Kavalčík (48) díky ostříhání prokoukl. Do ztepilého krasoně Nicka Cartera se v muzikálu Adéla ještě nevečeřela snáze převtělil ale i díky tomu, že zhubnul.

"Bez dlouhých vlasů je to velká úleva, s nimi bych to snad ani nedal. Takhle je to vzdušné, fakt boží, pot má kudy odejít. Je to neskutečná úleva a jsem rád, že jsem sázku s režisérem Radkem Balašem prohrál a musel se ostříhat," pochvaloval si Michal.

I doma byli s Michalem spokojení, ostatně i jeho partnerka má krátký sestřih. "Dokonce někdo prohlásil, že teď vypadáme jako bráchové, jen ona to má světlé a já tmavší. Docela nám to sekne oběma," smál se Kavalčík, který si nechal svůj culík zarámovat a pověsit doma jako vzpomínku. Ostříhat si dlouhou patku chce po jeho vzoru i syn, který přišel tátu povzbudit na premiéru.

Účes ale není na Michalovi jediná změna. "Začínám opět sportovat, dělat něco s tělem. Nějaká kila už šla dolů. Zhruba po měsíci a půl, co jsme začali pronikat do scénáře Adély a zjišťovat, jak rychlé převleky máme, je to 23 vteřin, tak jsem usoudil, že budu muset upravit jídelníček. Ještě by to chtělo posilovnu a najít vůli začít běhat. A celkově se cítím lépe. Kdyby to měl hrát ten starý Ruda z Ostravy s pupkem, tak by toho Nicka Cartera nedal," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám