Hlavní obsah
Článek

Michal Kavalčík (48) se po dlouhých 17 letech rozhodl k radikální změně. Nestalo se tak ale náhodou. Svou hřívu shodil v kadeřnickém salonu na základě prohrané sázky. Michal se totiž před premiérou muzikálu Mýdlový princ, kde ztvárňuje roli automechanika Pepana, vsadil s jeho režisérem Radkem Balašem.

A o co šlo? O to, že Michal nevěřil, že tento muzikál odehraje víc jak 100 repríz. „Opravdu jsem nečekal, že o Mýdlového prince bude tak obrovský zájem, máme pořád vyprodáno a na každém představení diváci doslova šílí,“ řekl nám Michal. Muzikál s hity Václava Neckáře (80) se již blíží k 150. vyprodané repríze.

Kavalčík nyní zkouší další roli - Nicka Cartera v muzikálu Adéla ještě nevečeřela, kde se alternuje s Petrem Vondráčkem (48). „Nick Carter je typický frajer a já si myslím, že krátký sestřih se k této roli báječně hodí, takže je vlastně fajn, že jsem prohrál a jdu nakrátko. Petr Vondráček má také krátký střih, takže budeme skvěle vyrovnané alternace. Vlasů mi samozřejmě líto je, ale těším se, změna je život, věřím, že se v krátkých vlasech budu cítit skvěle. Navíc končí etapa Rudy z Ostravy, takže teď je opravdu ta pravá chvíle na změnu, “ prozradil nám Michal Kavalčík.

„S novým účesem jsem moc spokojený. Pochválila mi ho i má přítelkyně Zuzanka,“ dodal. A jaké má plány do budoucna? Co svatba, je na obzoru? „Svatba samozřejmě jednou bude, za přítomnosti miliónů foťáků a kamer. Nebojte, dám všem vědět,“ dodal se smíchem.

Jak se vám ostříhaný Michal Kavalčík líbí?
Nelíbí, dlouhé vlasy k němu patří
6 %
S krátkým sestřihem vypadá líp
94 %
Celkem hlasovalo 68580 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám