Hlavní obsah
Článek

Tak trochu jako detektiv Nick Carter, kterého nyní zkouší v muzikálu Adéla ještě nevečeřela v Divadle Broadway i jako zoufalý Pepan, kterého hraje v Mýdlovém princi, se cítil herec a moderátor Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy. „Právě jsem šel během zkoušky v divadle dát si kafe s kolegy Vaškem Svobodou a Petrem Vondráčkem a na mobilu se mi ukázalo, že v mém pražském bytě řádí zloději,“ popsal nám dramatickou situaci herec.

„Takovej ten pocit, když ti čórujou tvůj byt a ty voláš 158, fakt zážitek na celý život, přál bych si, abych to více nezažil. Rychle jsem sedl do auta a jel domů, krve by se ve mně nedořezal. Sledoval jsem to celé online a volal policejní hlídku,“ líčil dále situaci, ve které se herec nacházel. Policie přijela na místo téměř okamžitě. Jednali velmi rychle a zpěvákovi nebylo nic odcizeno.

„Díky kameře za 3 000 korun, kterou máme nainstalovanou, chytli pachatele dole u vchodu s mými věcmi asi za 205 tisíc korun a chytli taky jeho frajerku, co jistila chodbu,“ dodal herec. „Naštěstí se mi neztratila žádná technika, kterou potřebuji k natáčení, o datech ani nemluvě,“ řekl nám Michal.

Nicku Carterovi alias Michalu Kavalčíkovi se při tomto incidentu naštěstí nic nestalo a těší se na říjnovou premiéru muzikálu. „Všem bych doporučil, aby si také tuto báječnou věc – kameru, pořídili, opravdu vám v případě nechtěné návštěvy vašeho bytu, pomůže,“ radí zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám