Hlavní obsah
Článek

Michala Kavalčíka (48) alias Rudu z Ostravy jsme zastihli na kostýmové zkoušce k muzikálu Adéla ještě nevečeřela. Ztvární roli Nicka Cartera, kterou převezme po Aleši Hámovi, Aleš Háma (50) zase přebírá roli po Jiřím Langmajerovi (57).

„Ano, opravdu jsem přesvědčen, že mi to ve všech kostýmech moc sluší,“ řekl nám Michal. A jak Michalovi kostýmy po Alešovi sedí, budou nutno nějaké úpravy?

„Aleš měl před šesti lety pár kil navíc než já nyní, takže mi musí kostymérky kostýmy zužovat,“ řekl nám pyšně herec. „Jeden kostým mi ale budou po Alešovi určitě muset zužovat i dole, protože nejsem zas tak vybavený ve spodní části, prostě Aleš tam toho dole měl nějak víc,“ zasmál se nový Nick Carter.

Carterovy lásky Květušky ztvární těhotná Michaela Tomešová a Dominika Richterová, v dalších rolích se objeví Tereza Kostková, Petr Kostka nebo Petr Vondráček. Michala od září opět čeká role v Mýdlovém princi, který se vrací do Divadla Broadway a již od října premiéra v roli Nicka Cartera v muzikálu Adéla ještě nevečeřela.

Reklama

Další články

Načítám