Hlavní obsah
Článek

Ruda z Ostravy alias Michal Kavalčík (48) končí s moderováním na Frekvenci 1. Po více jak pěti letech tak bude ve čtvrtek 30. června moderovat svou poslední show. Rozhodl se totiž vrátit do Ostravy.

„Je fer dat vědět, že všecko, i Ruda, jednou konči. Je třeba se vratit do Ostravy kajsik do těch ostravsko-karvinskych dolu a pomoc kamošum rubat uhli. Bo co? Bo krize! Vzpominam, jak sem 28. 3. 2011 zapl poprve červeny čudlik a valil to do radia Frekvence 1. Někeři tomu davali měsic, někeři maximalně rok. A tuten čtvrtek ten čudlajs zapnu naposled. Bylo to velke a bylo to krasne a nikdy na to nezapomenu. Je třeba jit dal a zas o kus vyš. Nebo hloub? No to je jedno. Diky všem, co mě ladili každy den na F1," řekl svým typickým způsobem Michal Kavalčík.

Kolegové z rádia Rudovi chystají řadu překvapení. „V tuhle chvíli můžeme prozradit, že Rudu z Ostravy do moderátorské síně slávy uvedou moderátorské hvězdy, jako je Libor Bouček, Diana Kobzanová a další. Máme pro něj připravené i překvapení, které budeme tajit do poslední chvíle,“ naznačil ředitel Frekvence 1 Miroslav Škoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám