Hlavní obsah
Článek

Bavič a moderátor rádia Frekvence 1 Ruda z Ostravy (48) dostal exkluzivní zakázku. Fotoreportérům Super.cz se ho podařilo načapat s kontroverzní ředitelkou Miss Junior Kateřinou Hamrovou. A setkání to bylo opravdu prapodivné. Hamrová vítala Rudu, který žije s mladičkou herečkou Veronikou Novou, na Hlavním nádraží v Praze. Že by Ruda Veronice něco tajil?

„Jednalo se čistě o obchodní schůzku. Ruda z Ostravy se totiž stal letošním moderátorem Miss Junior,“ vyvrací veškeré spekulace o začínajícím románku Hamrová.

„V předešlých letech se vystřídala taková esa jako Pavel Novotný, Marek Vašut, Václav Žmolík, Tomáš Krejčíř nebo Jiří Pomeje. Ruda z Ostravy je absolutní top. Ruda se pro letošní ročník stane moderátorem a patronem nad krajskými Miss Junior. Víc to nechci komentovat. Jednání jsou teprve v počátcích,“ mlžila Hamrová, která ale prozradila cenu, za kterou Rudu uhnala. „On moderuje za stravenky, což se nám hodí. Po minulých ročnících jsme totiž s financemi dost na nule, protože ostatní moderátoři nejsou tak skromní,“ vysvětlila Hamrová.

Se stejnou verzí vyrukoval i Ruda. „Tuš kurde, jak to víte? Vy jste mi napíchli telefon? To je neskutečné. Je to pravda. Letošní ročník bude hodně velká sranda a myslím, že to bude taky moderátorský zlom, jako když Mareš moderoval poprvé Slavíky. Pak už nechtěli jiného moderátora. Vidím to úplně stejně, akorát si budu muset vyprat plísňáky, bo bych asi neprošel tou módní policií. To si, kurde, nemůžu dovolit. Těším se na baby v šatně. Tam budu robit ještě osobní casting,“ prozradil moderátor rádia Frekvence 1.

Zdá se, že se dívky z Miss Junior mají na co těšit. Ruda bude moct opět chodit do své oblíbené ostravské vývařovny. Stravenek bude mít totiž nyní habaděj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám