Hlavní obsah
Článek

Vítězství tenistky Petry Kvitové ve finále Wimbledonu kvituje snad každý Čech. A známý šprýmař Michal Kavalčík (48) alias Ruda z Ostravy nemohl zůstat pozadu. Jak je jeho zvykem, složil pro rodačku z Bílovce písničku hodné vítězky.

„Od malička tenis hrála, klidně i v zimě v dešti. Velký turnaj teď vyhrála, všichni jí triumf věští. Rusky z kurtu vyštípala, přál jí i Jarda Jágr. A na konec eso dala, je to mega šlágr,“ zpívá Ruda, který vybral jednu z nejkrásnějších melodií české popmusic. Inspiroval se totiž megahitem od hitmakera Michala Davida Každý mi tě, lásko, závidí.

Místo známého refrénu Každý mi tě, lásko, závidí, ale Ruda vymyslel svou verzi. A je vskutku trefná. „Každý ti to, Petro, závidí, když nad hlavou, zvedáš talíř. Já vím, že každý ti to kurde závidí. Tak nepřestaň a rubej dál. Každý ti to, Petro, závidí, když nad hlavou, zvedáš talíř. Já vím, že každý ti to, Petro, závidí, tak farej dál a rubej dál,“ zpívá Kavalčík, který Petře ještě vzkazuje, že jí co nejdřív postaví sochu na Stodolní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám