Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) a proslulý šprýmař Ruda z Ostravy (48) se střetli tváři v tvář. Ten kdo by čekal ostrou výměnu názorů, nepletl se. Mareš měl Rudovi co vrátit. Ten totiž před několika dny vytroubil do éteru, že předjel Mareše v jeho proslulém Ferrari jen na obyčejném fichtlu. Dokonce si tento svůj bravurní kousek natočil a dal na internet.

Když před měsícem a půl spustila Evropa 2 masivní soutěž o luxusní Ferrari, dalo se čekat, že se někdo chopí příležitosti celou akci parodovat. A bylo to právě sesterské rádio Frekvence 1, které do světa vypustilo kampaň s Rudou z Ostravy a jeho fichtlem. Dnes se oba pánové sešli na chodbě v rádiu. Když Leoš přijal pozvání do vysílání Rudy z Ostravy, bylo jasné, že o zábavu nebude nouze.

Kupodivu ale první zaútočil během vyostřeného rozhovoru Ruda. „Tys mě tu soutěž čorknul,“ vystartoval po Leošovi známý obyvatel Ostravy. Slavný moderátor si ale nenechal nic líbit a dokonce popsal moment, během kterého ho tento geniální marketingový tah napadl.

„Ne, tys to čorknul mě! To jsem vymyslel já před dvěma měsíci po cestě do Pardubic,“ smál se Mareš, který nezapomněl zmínit ani Rudův legendární manévr, při kterém na fichtlu předjel Ferrari. Leoš se ale k celé akci nehlásil. Když ho ale Ruda přesvědčil, že ve Ferrari opravdu seděl on, Mareš vymyslel jinou výmluvu. „Jestli jsem v tom Ferrari seděl a řídil jsem ho, tak jsem nebyl při plném vědomí,“ zareagoval pohotově slavný moderátor během rozhovoru. Otázkou zůstává, jestli bude stejně pohotový i během páteční Ranní show live v Plzni, kam se chystá s celou partou Evropy 2.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám