Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V divadle můžeme zažít leccos, ale to, že se na sebe v představení Milión Vladimír Polívka (34) s věčným drsňákem Hynkem Čermákem vášnivě vrhnou a začnou se líbat, to vyrazilo dech celému publiku. „Normálně jsme si řekli, že si dáme pusu, ono to vypadá tak nějak dramaticky, ale Vladimír líbá skvěle a je to super zážitek, takže to není žádný problém,“ smál se po představení Hynek Čermák pro Super.cz.

„Ona ta pusa tam je důležitá, myslím si, že je to opodstatněné a má to svůj důvod. Režisér Vilém Dubnička říkal, že je rád, jak jsme k tomu suprově přistoupili a technicky si to vyřešili. Potom jsme věděli, že když se to lidem bude líbit, vydržíme se líbat i 35 sekund. Takový problém to zas není,“ doplnil nám Vladimír Polívka.

Představení, ve kterém jde o to, jak získat milion euro, a tím pádem vznikají až bizarní situace, můžete vidět v pražském Divadle Bez zábradlí. Jako producent se na této hře podílel i bývalý moderátor Počasí na Nově Michal Jančařík (48). „Já kdybych získal milion eur, tak bych je věnoval divadlům, zasponzoroval bych další autory, aby vznikaly takhle skvělé hry,“ doplnil Jančařík, kterého producentská činnost velmi naplňuje.

Reklama

Další články

Načítám