Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda Počasí na Nově Michal Jančařík (48) se před časem rozhodl, že raději bude na druhé straně kamery, kde se v dnešní době cítí daleko lépe. Jančařík je po zdravotních problémech upoután na invalidní vozík, ale i tak zvládnul přes léto cestovat a užívat si čas s rodinou. „Byli jsme po Čechách, na Moravě, v Beskydech a tak různě jsme si jezdili po republice. Moc se mi líbilo, že se nemusím harcovat s vozíkem nikam daleko,“ svěřil se Super.cz.

Michalovi, který je nejraději ve své rodné Plzni, se právě v roli producenta velmi daří. Důkazem toho je nová divadelní hra Milión, ve které hrají Vladimír Polívka a Hynek Čermák a vidět ji můžete v Divadle Bez zábradlí, kde jsme si s bývalým moderátorem povídali. „Do Prahy ale jinak jezdím velmi málo už, tak jednou za 14 dní, což se dá celkem zvládnout.“

A co Michal říká na možnost, že by se jednou před kameru vrátil? „Nikdy neříkej nikdy, ale uklidil jsem se záměrně za kameru a dělá mi to dobře. Být v tom pozadí je pro mě energeticky méně náročné,“ dodal Michal Jančařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám