Hlavní obsah
Článek

Moderátor Počasí televize Nova Michal Jančařík, který se snaží vrátit zpátky do života poté, co mu loni lékaři po vážných zdravotních komplikacích zachránili život a nakonec mu navíc transplantovali ledvinu, zažil v sanatoriu opravdu nepříjemný karambol. Po tom všem zlém, co zažil a kdy ho od smrti dělily minuty, všechny jeho blízké vyděsila další věc!

„Couval jsem, najel jsem kolečkem do kanálu a už jsem ležel na zádech,“ svěřil se nyní. Pokud by došlo ke zranění, mohlo ho to vrátit o spoustu měsíců zpět. Nebo ho rovnou připravit o veškerou naději na zlepšení.

„Ale dopadlo to výborně, mám jen odřený loket,“ uklidňuje všechny své fanoušky Michal, který samozřejmě říká, že vše je zalité sluncem.

„Vede se mi čím dál tím líp. Po červnu doufám v radikální zlepšení,“ svěřil se v reportáži domovské Novy muž, který doufá, že se zase jednou postaví na nohy a bude chodit.

Od kolegyně Karly Mráčkové dostal spoustu darů, které připravila celá redakce zpravodajství. Moc ho potěšily.

Nejvíc je ale vděčný manželce Dianě. „Je plná energie, humoru, úsměvů a dává mi takovou podporu, že to musím jenom obdivovat,“ dodal Michal Jančařík.

Reklama

Další články

Načítám