Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Několik měsíců se spolu neobjevili na společenské akci a nesdílejí ani společné fotky na sociálních sítích. Média proto logicky začala spekulovat, že se Karolína Plíšková (32) a Michal Hrdlička (35) rozešli.

Nelenili jsme a požádali je o vyjádření, jak se věci mají. „Vše je v pohodě. Nedávno jsme oslavili druhé výročí svatby,“ uvedl s úsměvem Michal Hrdlička. Bývalý moderátor Sportovních novin na Nově se nyní stará o propagaci své partnerky. Má tedy plné ruce práce.

„Plánoval jsem s trenéry restart sezóny WTA, spoluorganizoval turnaje Elite Trophy, rozjíždíme Plíšková Tennis Academy, pořádali jsme kempy a teď se podílím na pořádání ATP challengeru v Praze, kde se mi podařilo vyjednat i účast legendárního Stana Wawrinky,“ popisuje Michal aktivity spojené s tenisem, které kombinuje s moderováním sportovních akcí.

Na Karolíniných fotkách z pobytu v Monaku sice Hrdlička vidět nebyl, ale léto si prý užívají. „Užívám si čas s manželkou a dcerou. Jen to nesdílím na sítě,“ říká Michal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám