Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michal Hrdlička (35) v karanténě nezahálí a tvrdě na sobě dře, což dokazuje pekáč buchet na břiše, kterým se pochlubil na sociálních sítích.

„Snažím se žít aktivně a sportovat každý den. Během normálního režimu na to nemám tolik času, ale aspoň hodinu denně si najdu skoro vždy. Fotbal, tenis, padel (sport příbuzný squashi a tenisu, pozn. red.), posilovna, kolo nebo běh, to jsou moje nejoblíbenější disciplíny. Díky sportu mám celkově lepší náladu, lépe funguje i hlava,“ svěřil se Super.cz Michal.

Ke zdravému životnímu stylu ovšem patří i zdravý jídelníček, který si musí také hlídat, aby si vyrýsovanou figuru udržoval. Hřešit si dovolí jen mimo pracovní dny. „Snažím se zdravě jíst, stravu si přes týden hodně hlídám a vyhýbám se sacharidům, o víkendu zhřeším. To je čas na odměnu v podobě hamburgeru, pizzy, svíčkové a podobných dobrot,“ přiznává moderátor.

Jeho svalnaté tělo neobdivuje jen manželka, profesionální tenistka Karolína Plíšková (32), ale také fanoušci na sociálních sítích a kolegové, kteří nešetřili komentáři plnými obdivu.

Reklama

Další články

Načítám