Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejatraktivnějších moderátorek Česka, Lucie Borhyová (45), ve čtvrtek slaví 42. narozeniny. Jen málokdo by jí její skutečný věk hádal. Oblíbená televizní hlasatelka se udržuje v kondici cvičením a ráda o sebe pečuje. I po dvou porodech má postavičku jako lusk. A protože miluje cestování a moře, svými dokonalými křivkami se pravidelně chlubí na sociálních sítích vždy, když na nějakou dovolenou vyrazí.

Její oblíbenou destinací je španělská Málaga, kde má svůj domek, ale miluje i další místa jižní Evropy, například Řecko, ke kterému ji dodnes pojí citová vazba. Právě z Řecka pochází blondýnčin bývalý partner, podnikatel Niko Papadakis, se kterým má syna Lucase (11).

Jak se Lucie Borhyová udržuje ve formě?

Mladší ratolest, dcerku Lindu (5), má se sporťákem Michalem Hrdličkou (35), se kterým jí láska taktéž nevydržela. Od té doby si moderátorka své soukromí bedlivě střeží a o svých partnerech příliš informací neposkytuje.

Jisté ale je, že věčně usměvavá parťačka Reye Korantenga (49) nikdy neměla nouzi o nápadníky. Je totiž jen málo těch, kteří by její jiskře a svůdné postavě, na kterou se můžete podívat v galerii, dokázalo odolat.

Reklama

Další články

Načítám