Hlavní obsah
Článek

Sporťák Michal Hrdlička (35) si užívá romantické chvilky se svou láskou Karolínou Plíškovou (32), které nedávno skončila náročná tenisová sezona.

Oba na sebe mají mnohem víc času a naposledy se chlubili společně strávenými chvilkami v prosluněné Dubaji. Jak Karolína, tak Michal potěšili své fanoušky vysportovanými snímky v plavkách.

Sluníčko si užívali i o víkendu, kdy pro změnu vyrazili do Monaka. Společnost jim ovšem tentokrát dělala Michalova dcera, kterou má z předchozího vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46).

Karolína si s malou Lindou rozumí, a tak má Michal na dovolené úplnou rodinnou pohodu. „Jako holky k sobě máme blízko, tak si myslím, že spolu vycházíme dobře. Už je to skoro dva roky, co se známe s Michalem, takže já ji znám úplně odmalička, co jí byl jeden rok,” řekla nedávno Super.cz Plíšková s tím, že si s Lindou zapinkala i na tenisovém kurtu.

„Raketu má, takže když jsme neměly co dělat a venku bylo hezky, tak jsme spolu na tenise párkrát byly. Ji to baví, ale určitě to není nic, do čeho bychom ji nutili. Ale pro děti je to zábava a pohyb,” dodala Plíšková.

Reklama

Další články

Načítám