Hlavní obsah
Článek

Na konci prázdnin požádal Michal Hrdlička (35) svou partnerku Karolínu Plíškovou (32) o ruku. Současná tenisová trojka má aktuálně nejvíce rozjetou kariéru vůbec, a tak bohužel zatím není prostor k tomu plánovat velký den D. Pravdou ale je, že půvabná tenistka nějakou konkrétnější představu má.

„Takhle daleko ještě nejsme. Je to zatím pár měsíců, co jsme zasnoubení. Plánujeme to na příští rok, ale jestli se to povede, zatím není jisté. Mám toho opravdu hodně. Tím, že cestuju a mám hodně turnajů, tak se budeme muset přizpůsobit mému plánu,” uvedla Karolína u příležitosti jejího představení coby ambasadorky švýcarské hodinářské značky.

Vypadá to, že podoba veselky bude na Karolíně. Její snoubenec Michal Hrdlička jí k tomu dává prostor. „Když tam budou lidi, které máme rádi, a kteří jsou nám blízcí, tak to může být v podstatě kdekoli. Je to o lidech a ne o místě,” řekl bývalý sporťák z Novy.

Karolína byla ale ve svém popisu vysněného dne přece jen konkrétnější. Podle všeho pro ni bude zásadní, aby ke svatbě došlo v soukromí a hlavně bez dohledu médií. „Mám zatím takovou představu, že by to proběhlo v zahraničí. Nebudu úplně konkrétní. Už mám vybraných několik míst. Chtěli bychom to mít bez lidí a bez médií, a tak by zahraničí pro nás bylo asi lepší,” říká Karolína Plíšková.

Reklama

Další články

Načítám