Hlavní obsah
Článek

Herce a zpěváka Davida Krause (44) s přítelkyní tenistkou Barborou Strýcovou není snadné potkat. Tedy, problém je i to, aby se při svém pracovním vytížení viděli oni dva spolu. Během měsíce jsme je ale viděli už podruhé, na oslavě narozenin baru a otevření restaurace.

"Já mám strašně ráda jídlo, ale na tyhle akce chodíme hlavně proto, že David to už má domluvené a naplánované. A jelikož času spolu nemáme nazbyt, tak ho spolu chceme trávit. Chci být s ním a využít každou možnost, kdy můžeme být aspoň chvilku spolu," svěřila nám Bára.

"Já mám svoji práci, která je jinde než tady, vždycky odjedu do zahraničí, teď jsem byla měsíc a půl pryč. A když je čas, tak ho netrávíme v Praze, ale za Prahou se zvířaty, které David miluje," vyprávěla nám. "To jsou asi tři dny do roka," přerušil svoji přítelkyni David. "Ono je to strašně těžké, David už má něco naplánovaného a já se tady najednou objevím. No a teď jsme spolu na druhé akci asi za tři roky a náhodou se to sešlo krátce za sebou," dodala Bára.

Jiní partneři úspěšných tenistek ovšem se svými ženami jezdí často na turnaje. Například Michal Hrdlička s Karolínou Plíškovou. Proč to David nedělá také tak?

"To je složité. Tyhle tenistky potřebují, aby s nimi partneři byli nonstop. Takže svému partnerovi řeknou, že by bylo dobré, aby přestal všechno dělat, jenom s ní jezdil, nosil tašku, občas třeba nakrájel kedlubnu, ráno ji probudil, řekl něco hezkého. A ti partneři, protože jsou nevýkonní, zahodí svoje řemeslo a začnou dělat tenisové doprovázeče. Na to já nejsem. Jsou trenéři, podržtaškové a partneři," rozpovídal se David.

Ale Bára je ráda, že takového "nevýkonného doprovázeče" nemá. "Já bych to hlavně takhle neřekla, že to jsou nevýkonní lidé k ničemu. Ale ty partnerky to tak vyžadují a partneři povolí a chtějí jezdit s nimi. Tak to je a jsou oba spokojení. Já bych taky ocenila, kdyby jezdil víc, ale prostě to nejde," míní Bára. "Holky, které tam partnery mají, tak je to pro ně výhoda, protože s nimi mohou sdílet ty radosti i ty smutky," dodala.

"Já se snažím si čas uspořádat tak, abych mohl být s Bárou častěji. Ale na mně jsou závislí herci, kapela, představení. Nejsem to jenom já. Když to zruším, nemají za mne záskok. Je to zodpovědnost a já jsem zodpovědný člověk. Kdybych chtěl s Bárou jezdit, nesměl bych dělat nic. Být jenom s Bárou. A to nejde," doplnil David.

"Prostě spolu jsme, jen se mnou David nejezdí. Je to tak už tři roky, bylo to tak od začátku, já jsem na to zvyklá, on taky. Někdy mě to samozřejmě mrzí, někdy se nám moc stýská, ale nejde to změnit, takže je zbytečné se tím trápit," uzavřela Bára.

Reklama

Další články

Načítám