Hlavní obsah
Článek

Své soukromí si úzkostlivě střeží. Ale pokud jde o dobrou věc, udělají Karolína Plíšková (32) a Michal Hrdlička (35) výjimku. Nedávno se nechali zvěčnit fotografkou Barborou Jelínkovou v rámci projektu Jsem kým jsem!, který má na svědomí také módní návrhářka Michaela Skuhravá, dcera fotbalového internacionála Tomáše Skuhravého.

„Charitativní projekty podporujeme rádi, ať už prostřednictvím našeho Nadačního fondu nebo jinými způsoby. Důležité je, že máme jistotu, že pomoc jde opravdu tam, kde je potřeba. Focení navíc probíhalo v parádní atmosféře, obě holky jsou moc šikovné a fajn. Bára má navíc chlapečka Benjamína téměř ve stejném věku jako moje dcera Linda, takže jsme spolu našli mnoho společných témat,“ nechal se slyšet po focení Hrdlička.

Celý tým se sešel zároveň u focení fotek ze soukromí páru. „Oba si přáli mít fotografie pro radost doopravdy o nich a to je pro mě vždycky výzva. A jak jsem již jednou řekla, tímto focením bořím předsudky, byli naprosto skvělý. Karolína je velmi lidská a citlivá bytost a oba dva jsou profesionálové. Bylo to jedno z mých nejrychlejších focení, pracovalo se mi s nimi moc hezky. Pro mě velmi příjemná a kvalitní spolupráce s lidmi, kteří se navíc k sobě moc hezky chovají. O to větší radost mám, že jsou s námi i v našem projektu.“ řekla Barbora Jelínková.

Celý projekt je založený i na velmi výjimečné myšlence. Každá fotografovaná osobnost si může zvolit cíl směrovaných peněz zcela individuálně. Nikomu tedy není určena žádná charitativní organizace, ale je možnost peníze věnovat komukoli, kde jsou třeba, dle uvážení zapojené osobnosti.

Reklama

Další články

Načítám