Hlavní obsah
Článek

Populární zprávařka Lucie Borhyová (45) jako by už zapomněla na zkušenost s Michalem Hrdličkou (35). Na rady okolí, že vztah s mladým hezounem nemá perspektivu, nedbala. Lucie se nakonec se sporťákem za nepříjemných okolností v říjnu 2015 rozcházela, a to pouhý rok po narození jejich dcery Lindy. Blesk nyní načapal Lucii na nočním rande s dalším mužem, na chlup stejně mladým Michalem Smečkou.

Osmadvacetiletý Smečka je podnikatel z Brna a zároveň moderátorčin manažer. Už jednou s ním byla přistižena při vroucném loučení v autě před domem. Lucie podle informací Blesku odmoderovala Televizní noviny a poté rovnou zamířila do jedné restaurace na Pankráci, kde na ni už před vchodem čekali její manažeři - Smečka s Karlem Čelikovským. Lucie s dvojicí mužů povečeřela, dobře se bavila a z podniku nakonec odcházeli všichni až po půlnoci. Se starším z mužů se Lucie rozloučila. K autu už Borhyovou doprovodil jen Smečka, každý sice nastoupil do vlastního vozu, ale odjeli stejnou trasou.

Dvojice si zřejmě všimla za nimi jedoucích fotoreportérů Blesku, a tak začali kličkovat pražskými ulicemi a jejich cesty se rozdělily, aby pronásledovatele zmátli. Nakonec ale okolo jedné hodiny ranní Smečkovo auto před domem Borhyové v Březiněvsi už stálo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám