Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Vánoce byly první, které Michal Hrdlička (35) prožil se svou novou partnerkou Karolínou Plíškovou (32). „Vánoce jsem strávil s Kájou. V klidu jsme si užili pár společných dní,” svěřil se nám moderátor.

Společný čas o Vánocích si dvojice vychutnávala, jak to jen šlo, protože na oslavu nového roku se už museli rozdělit. „Ona pak odjela do Austrálie na Australian Open, takže silvestr jsme strávili každý sám,” řekl Michal.

Samozřejmě jsme se otce dcery Lindy ptali, jaký dárek věnoval své současné partnerce pod stromeček, ale konkrétní odpovědi jsme se nedočkali. „Konkrétní dárky říkat nechci, ale radost si s Kájou děláme vzájemně, a to čímkoli. Pro mě je největší dárek, když můžu být s ní,” řekl Michal.

A tráví spolu někdy čas i na kurtu? „Nedávno jsme i s Kristýnou a jejím přítelem Dominikem Volkem dali na kurtu čtyřhru. Bohužel to pro nás kluky moc dobře nedopadlo. Na druhou stranu to byla pěkná a zábavná hra,” smál se Hrdlička.

Michal by i rád odjel podpořit svou partnerku k protinožcům. „Pokud Kája vydrží, rád bych za ní přijel do Austrálie. Jinak zatím nic neplánujeme. Vše se odrazí až od toho, jak bude mít Kája volno,” řekl sporťák, se kterým jsme si povídali na zahájení výstavy soch vytvořených z legendární stavebnice. „Lego jsem dostával moc rád, hlavně to techničtější. Naposledy jsem ho dostal v pubertě, pak už jsem se spíš více věnoval sportu a na skládání kostek nebyl čas,” dodal Michal Hrdlička.

Reklama

Další články

Načítám