Hlavní obsah
Článek

Po opileckém skandálu ve Varech se jeho jméno skloňuje ve všech pádech. Sporťák Michal Hrdlička (35), který nakonec dostal z Novy padáka, podle kamarádky pařil první ligu už na vysoké škole. Láska k popíjení s kumpány i balení sličných děvčat mu podle fotografií z Varů zůstala až dodneška. A nedokázalo ji změnit ani otcovství.

Hrdlička studoval na nechvalně známé škole UJAK, kde svého času školními lavicemi prošly například Ivana Gottová nebo Iva Kubelková. Jaký byl student?

„Už tenkrát měl velké sebevědomí a ambici pracovat v televizi. Nejvíce ho bavil sport. Nebyl úplně vzorný student, opisoval při testech, ale nezkazil žádnou srandu. A třeba v rétorice byl opravdu dobrý,“ řekla Super.cz jedna ze spolužaček Hrdličky.

Ten už tenkrát prý moc dobře věděl, co je to společenský život. „Patřil ke zlaté mládeži. Balil holky, užíval si jejich pozornost a s partičkou kamarádů často vyrážel na pařby,“ dodala spolužačka Hrdličky, který se i po opileckých eskapádách udobřil se svou přítelkyní Karolínou Plíškovou, a tak se dá předpokládat, že teď bude chvíli sekat latinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám