Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty brněnské premiéry rodinného filmu Jak vycvičit draka 3 nechyběly známé tváře. Se svými dětmi přišla na českou premiéru animovaného snímku o mladém vikingském náčelníkovi Škyťákovi a jeho dračím příteli Bezzubkovi také Vlaďka Erbová (42) se synem Markusem, jehož otcem je Tomáš Řepka (50), a dcerou Viktorkou, kterou si pořídila se Zdeňkem Bahenským. Rodinku nedoplňoval modelčin přítel Michal Gulaši (37). Ten totiž bojoval s Kometou na třineckém ledě.

„Nejen děti, ale i já jsem byla úplně nadšená, miluju pohádky. Tahle premiéra byla pro nás krásné zpestření konce týdne, jelikož poslední víkendy máme Viktorčiny závody či tréninky v synchronizovaném krasobruslení nebo Markusovy hokejové zápasy. Takže pro nás všechny velmi příjemná změna, protože jsme na premiéru šli i s kamarády ze školky,” řekla Vlaďka.

Modelka, která se v Brně živí jako manikérka, se snaží maximálně věnovat svým dětem a rozvíjet jejich potenciál. „Jelikož mám celou rodinu na ledě, tak pro nás je většina času strávená ledem,” dodává Vlaďka Erbová.

Reklama

Další články

Načítám