Hlavní obsah
Článek

Většina lidí ho vnímá jako hudebníka, Michal Dvořák (58) je ale nyní už víc manažer. Dokumenty a účty je zakládající člen kapely Lucie zavalen mnohem víc než notami.

„Vždycky jsem byl manažerem, produkčním a producentem našich akcí. I ve skupině Lucie jsem dělal manažera a dělám to taky ve Vivaldiannu. Pokud chce člověk dosáhnout nějakých vizí, tak je potřeba, aby se toho aktivně zúčastnil, není možné to hodit na nějaký produkční tým a nestarat se o to,” říká známý klávesák, který už počtvrté připravuje festival Soundtrack Poděbrady.

S festivalem filmové hudby, který se odehrává v lázeňském městě Poděbrady, nejsou organizátoři zatím v černých číslech. „Vím, že pět, šest let bude trvat, než festival prokáže svou životaschopnost. I ve světě už si nás všimli, že jsme šikovný tým lidí. Jsem rád, že se nám daří zvát na festival osobnosti a doufám, že tomu tak bude do budoucna,” říká hudebník.

„Všichni si myslí, že z festivalových peněz létáme na dovolené do Karibiku. Pravdou je, že jsme stále ve fázi, kdy investujeme,” vysvětluje Dvořák.

Během hudební události bude uveden snímek Miloše Formana Amadeus za doprovodu živého symfonického orchestru. Stejně tak dojde k produkci s živými hráči pohádky Šíleně smutná princezna s Janem Cinou a Berenikou Kohoutovou, a poslední festivalový den čeká návštěvníky světová rocková muzikálová senzace s největšími hity skupiny Queen v podání předních českých muzikálových a rockových zpěváků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám