Hlavní obsah
Článek

Českou premiéru filmu Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená si nenechala ujít celá řada známých osobností. Dorazil i Michal Dvořák (58) s manželkou Lucií (45) a syny Michalem a Františkem. „Kluci viděli první díl a i ten třetí se jim moc líbil,” nechala se slyšet Lucie, známá pod svou dýdžejskou přezdívkou Lucca.

Celý film se točil okolo katastrofické dovolené, a tak jsme se i my ptali, jestli rodina zažila vyhrocené chvíle na cestách. Lucca nemusela dlouho pátrat v paměti. „Jednu takovou už jsme zažili na Mauriciu zhruba před čtyřmi lety. Těšili jsme se na exotický ostrov, slunce, teplo, moře, ale místo toho přišel cyklon, který nám málem smetl ročního Františka,” zavzpomínala na nepříjemné momenty dýdžejka.

Kvůli dešti a zimě celá rodina onemocněla. „Poslední čtyři dny jsme strávili všichni v jednom pokoji a dívali se ven na palmy, moře a pláž. Hned z letiště jsme jeli k naší doktorce a všichni kromě staršího syna jsme dostali antibiotika,” říká Lucca.

Letošní dovolená bude snad o poznání pohodovější. Dvořákovi se chystají autem projet Evropou. „Pro letní prázdniny jsme si vybrali rakouské Alpy. Jedeme do našeho oblíbeného hotelu, kam míříme i v zimě. Cestou ale ještě navštívíme Monako, máme tam přátele, ale hlavně jsme pozvaní na koncert Erica Serry, francouzského autora filmové hudby k filmům jako James Bond: Zlaté oko, Brutální Nikita, Pátý element a podobně. Koncert se uskuteční na dvoře prince Alberta. Eric nás osobně pozval,” tetelí se Lucca.

Reklama

Další články

Načítám