Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník Michal Dvořák (58) odjel na osm dní do Jižní Korey, kde v rámci svého projektu Vivaldianno absolvuje pět koncertů. Jeho manželka nechtěla zůstat se syny Míšou a Františkem doma v Praze, a tak sbalila kufry a odjela do Slovinska.

„Jezdím sem už deset let. Když jsem byla ještě svobodná a bezdětná, tak jsem sem odjížděla odpočívat po náročných hraních,” říká hudebnice, známější spíš pod svou přezdívkou Lucca.

Ve slovinské Portoroži žije Lucčin kamarád, trenér tenisu. „Bydlíme hned vedle kurtů, a tak denně hraju tenis, který je mojí vášní,” říká bývalá účastnice StarDance, která má díky přítomnosti chůvy čas i sama na sebe. „Kluci jsou hodně akční, to je sice dobře, ale čas a energii na tenis bych neměla,” pochvaluje si dovolenou sympatická blondýnka a dodává: „Chůva taky uvaří a hraje si s nimi, když jsem zrovna na kurtu. Mohu jít dokonce i s přáteli na drink. Jinak spíše upřednostňuji spánek.”

Lucca má hned několik důvodů k tomu, aby ve své oblíbené destinaci nabrala síly. Po návratu ji čeká účast na letních festivalech například ve Svojšicích, na Mácháči, Brněnské přehradě Solis nebo na ostravském festivalu Beats For Love. „Tohle bezstarostné cestování nám bohužel už od září skončí. Staří syn Míša půjde do první třídy,” krčí rameny Lucca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám