Hlavní obsah
Článek

Sopka Cumbre Vieja nechrlí lávu přímo u jeho "chalupy" na ostrově Tenerife. Přesto má hitmaker Michal David (63) obavy na Kanárské ostrovy odletět. Rád by tam dopiloval novou desku a také se připravil na halové turné, které chystá na listopad a prosinec.

Na Tenerife trávil během pandemie hodně času, dal tam dohromady desku Moje zapomenuté ploužáky 1. Teď pracuje na dvojce.

"Doufal jsem, že to udělám právě na Kanárech, i když nevím, jestli tam poletíme kvůli té soptící sopce. Ona sice soptí na ostrově La Palma, což je nějakých 300 kilometrů, ale přece jen nevíme, co ta láva udělá, když půjde do moře. Takže čekáme, co nám řeknou seizmologové," netají se obavami z katastrofického scénáře hitmaker.

Na party kasina, kde jsme se potkali, dorazil i se svojí ženou Marcelou, s níž strávil vzhledem k pandemii právě i na Kanárech nejvíc času za 37 let, co jsou spolu. Zajímal nás proto i jeho recept proti ponorce, která by mohla nastat.

"Máme se rádi, pořád to funguje, pořád si máme co říct. Měli jsme štěstí, že jsme takové spřízněné duše a rozumíme si. Hádáme se minimálně, ale to spíš diskutujeme. Hádky a scény, to u nás nefunguje. V každém manželství jsou samozřejmě krize, ale vždycky jsme je uměli překonat," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám