Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Michal David (63), herečky Alice Bendová (50) a Mahulena Bočanová (57), tenistka Karolína Muchová, moderátor Petr Suchoň s manželkou Klárou Koukalovou, instagramová hvězda A.N.D.U.L.A a manžel Zuzany Belohorcové (48) Vlasta Hájek. Ti všichni momentálně tráví dovolenou na španělském ostrově Tenerife.

Michal David a Alice Bendová zde vlastní nemovitost. Alice s rodinou je na Kanárských ostrovech již přes měsíc, Michal David tam odletěl již před Vánoci a návrat zatím v plánu nemá. Tenistka a semifinalistka letošního Australian open Karolína Muchová si ostrov zase vybrala k tréninkům a především k rehabilitacím a uzdravení břišního svalu. Na ostrově má svého fyzioterapeuta.

Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A sem odletěla s partnerem Františkem a synem Patrikem na minimálně tři týdny, Petr Suchoň s manželkou, bývalou tenistkou Klárou Koukalovou, zde nyní tráví každou volnou chvíli, jak pracovní vytížení moderátorovi nováckých zpráv dovolí.

Výhodou Kanárských ostrovů je to, že jsou na seznamu míst, pro které není povinná karanténa. To znamená, že stačí hned po návratu absolvovat test na covid a po negativním výsledku není třeba zůstávat doma. Zřejmě i proto jsou nyní vyhledávanou dovolenkářskou destinací.

Reklama

Další články

Načítám