Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě slavil šedesáté narozeniny, na které plánoval velký hudební mejdan. Z mega koncertu kvůli pandemii sešlo a Michal David (63) ho musel odložit, a to už třikrát. Hitmaker stále doufá, že letos před svým publikem vystoupí, a už si raději ale zarezervoval termín další.

„Mám vyprodané 2 koncerty v O2 areně. Zatím jsou v plánu na 11. a 12. června. Ale možná se to opět posune, podle situace s pandemií,“ svěřil se Super.cz Michal David, který je stále v naději, že se situace s koronavirem zlepší.

„Další termíny mám zarezervované na 11. a 12. listopadu. Také bychom rádi rozjeli v Divadle Broadway muzikál Láska nebeská, který už je téměř nazkoušený, premiéra je zatím naplánovaná na 30. září, tak uvidíme. Je vše připraveno. Jen nevíme na kdy,“ řekl nám hitmaker.

David po několika měsících na Kanárských ostrovech, kde s rodinou pobývá, přiletěl do Česka na online vystoupení s kapelou Kvatro. Po odehraném koncertě se zase vrací na Tenerife, kde jsou velmi podobné restrikce spojené s koronavirem jako u nás.

Pokud je však nedodržíte, čeká vás pořádná pokuta. „Do deseti hodin večer musíte být doma. A kdo jde po ulici po desáté hodině, tak pod pokutou 500 eur, a kdo nemá na ulici roušku, tak je to pod pokutou 200 eur, takže skutečně to tam hlídají,“ řekl Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám