Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není snad nikdo, kdo by neznal píseň Teď královnou jsem já z muzikálu Kleopatra. Divadelní hit Michala Davida (63) právě v těchto dnech slaví 19 let od své premiéry. V titulní roli egyptské královny se mimo jiné představila i zpěvačka Ilona Csáková (53). Kleopatru si zahrála v Praze, ale také na Slovensku, s rolí strávila téměř pět let a nyní na Kleopatru zavzpomínala.

„I když jsem do muzikálu Kleopatra nejdříve vůbec nechtěla, jsem ráda, že jsem se nechala přesvědčit od producentů a nabídku jsem nakonec přijala. Byla to krásná a velká role, jedna z mála nejhezčích, na kterou velmi ráda vzpomínám,” sdělila pro Super.cz zpěvačka. „Autor a producent Michal David tímto muzikálem potvrdil jeho hitmakerské nadání. Dodnes si písně z Kleopatry ráda zpívám a nechám se melodiemi přenést v čase,“ dozvěděli jsme se od zpěvačky, která se v roli střídala s Monikou Absolonovou, Bárou Basikovou nebo Radkou Fišarovou.

Z muzikálových kolegyň se staly za léta na prknech kamarádky a jejich přátelství trvá dodnes. „Děkuji mým drahým kolegyním Monice, Báře a Radce, se kterými jsem se v roli Kleopatry alternovala. Děkuji za jejich přátelství, inspiraci a profesionalitu. Vážím si vás dámy,” vysekla poklonu svým třem kolegyním se kterými se střídala nejen na jevišti, ale i v šatně. “Děkuji všem v Divadle Broadway a hlavně divákům, kteří jste mi umožnili být Kleopatrou. Ať žije Kleopatra,” dodala závěrem zpěvačka, která si píseň Teď královnou jsem já zazpívá také za rok na narozeninovém koncertu “20 let Divadla Broadway” v pražské O2 aréně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám