Hlavní obsah
Článek

Zpěvák, hitmaker a hudební producent Michal David (63) letos slaví jubileum. Oslava jeho 60. narozenin měla proběhnout ve velkém stylu v pražské O2 areně. Nyní ale nikdo neví, jak to s jeho koncerty bude.

„Koncerty měly proběhnout 11. a 12. června. Ovšem vzhledem k současným omezením, u kterých nevíme, jak dlouho budou trvat, je nemožné odhadnout, zda se budou moci konat. V USA, odkud by měli přiletět hlavní hosté skupina Village People, je situace mnohem závažnější. Nikdo navíc neví, jak dlouho budou naše i jejich hranice uzavřeny. Nyní je nejdůležitější zdraví nás všech. Pokud koncerty v červnu neproběhnou, určitě budou vyjednány náhradní termíny,” ujišťuje své fanoušky Michal David.

Zpěvákovi skončila minulou neděli dvoutýdenní karanténa poté, co se vrátil i se svou rodinou z Kanárských ostrovů, kde má na Tenerife dům. „Tento čas jsme si užili všichni spolu. Vnuka Sebíka zaměstnává on-line vyučování, já jsem zase udělal nějaké opravy na domě, běhám denně na běžeckém páse, vařím, uklízím, hrajeme se Sebíkem pinčes nebo biliár, mastíme karty a hrajeme Macháčka. Víte co je Macháček? Skvělá hra se dvěma kostkami, která opravdu zabaví,” vypočítal.

Zpěvák se také rozhodl, že jako spousta ostatních umělců uspořádá živý přenos na sociálních sítích, svůj první on-line recitál. Sledovali ho jeho příznivci z různých koutů světa jako Las Vegas, Chile, New York a dalších míst. „Jsem rád, že recitál měl úspěch, a určitě ho v dohledné době ještě zopakujeme,” slibuje.

„Je to těžká doba pro nás všechny a já věřím, že pokud budeme striktně všichni dodržovat daná pravidla, budeme se moci brzy vrátit k normálnímu životu," věří zpěvák, a i když už má povinnou karanténu za sebou, určitě se i nadále bude zdržovat jen doma s nejbližšími členy rodiny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám