Hlavní obsah
Článek

Hitmaker Michal David (63) si rozmyslel to, že stráví karanténu ve své vile na Kanárských ostrovech. Podařilo se mu dostat do jednoho z letadel, která mířila do Prahy, a teď je doma.

"Nakonec jsme se rozhodli odletět z Tenerife domů. Přece jen si říkáme, je tady pro nás bezpečněji. Už proto, že je tady čeština, my španělštinu zase tolik neovládáme. Takže jsme se s celou rodinou rozhodli, že přiletíme domů," vysvětloval.

Tenerife ostatně už také není žádný dovolenkový ráj, uzavřeny jsou i pláže a kontroluje se zákaz vycházení až na nezbytné. Ostrov je součástí Španělska, které má druhou nejvyšší nemocnost koronavirem v Evropě.

"Tak už jsme tedy tady, budeme 14 dní v karanténě, kterou tedy dodržujeme. Myslíme to vážně, proto také přikládám fotku ještě z Tenerife, kde na letišti na Tenerife jsme se opravdu snažili, abychom nic nechytli. Věříme, že jsme v pořádku, zatím nikdo nemáme žádné příznaky," pokračoval Michal David. Doma se nenudí, v domě má třeba i posilovnu, ale také studio, kde může pracovat.

"Dávejte na sebe pozor, protože to opravdu není legrace. dbejte na sebe, dbejte na hygienu, protože je to strašně důležité, jestli máte nějaké desinfekce, tak je používejte," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám