Hlavní obsah
Článek

Má už každou chvíli rodit, ale ještě vyrazila na mejdan. Zpěvačka Markéta Martiníková, kterou známe z mnoha muzikálů, už je na rozsypání. "Že bych porodila na párty se nebojím, pan doktor říkal, že jsme ještě zašpuntovaní, takže je to na placentě, jak se rozhodne vyloučit to děťátko. Nebudu sedět za pecí," krčila rameny zpěvačka.

Pro miminko už má doma všechno připravené. "Termín mám mezi 3. a 10. lednem. Ale už jsme hotoví, miminko už má vyvinuté všechny plicní chlopně a už spěje jen ke kosmetické dokonalosti," svěřila.

"Dneska jsem žehlila osmatřicet plenek, už mi zbývá koupit jen jeden designový dudlík, autosedačku jsme vyzvedli také dneska. Teď už jenom čekám a doufám, že budu dobrá máma," dodala s tím, že je na dítě kompletně připravená.

A protože Markéta čeká dceru, byli jsme zvědaví, jak ji pojmenuje. "Jméno je spíš cizokrajnější, můžu prozradit, že se tak jmenuje jedna z hrdinek muzikálu Michala Davida (63) Muž se železnou maskou," prozradila a my jsme zvědaví, zda se tedy její dcerka bude jmenovat Cecile, anebo Louisa. Anna Rakouská to asi nebude.

Reklama

Další články

Načítám