Hlavní obsah
Článek

Když jsme zahlédli Kláru Davidovou na premiéře muzikálu jejího otce Michala Davida (63), domnívali jsme se, že do Prahy opět přijela z Ameriky jenom na skok o pauze mezi školou. Opak je pravdou, Klára už se domů vrátila definitivně. A neskutečně jí to sluší.

Na univerzitě v Oxfordu vystudovala teorii umění. V tomto oboru si také hledá práci. Svěřila nám to v Galerii Petra Brandla, kde probíhal křest knihy Nový návrat malého prince autora Richarda Bergmana. "Jsem tady právě proto, abych se podívala na galerii. Sháním práci v oboru, ráda bych pracovala právě v nějaké galerii anebo v aukční síni," vysvětlila nám Klára, proč na křest přišla.

Dříve dost oplácaná dívenka se vyloupla v krásku, hodně zhubla a vyrýsovaly se jí i lícní kosti. "Ještě ale nejsem úplně spokojená," svěřila sebekriticky. Klára původně chtěla ve studiu ještě pokračovat na Cambridge, ale rodiče byli proti. "Už chtěli, abych se vrátila domů," prozradila.

Bude tak více času trávit i se svým synem Sebastianem, o kterého se starali prarodiče. "Já ale nebyla pryč soustavně, vracela jsem se domů, takže to není tak, že bych syna vůbec neviděla, jak to mohlo vypadat. V Americe jsem byla třeba měsíc a půl a pak několik týdnů tady," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám